Mihin aikaan Cobra Kain kausi 4 on Netflixissä maailmanlaajuisesti?

Mihin aikaan Cobra Kain kausi 4 on Netflixissä maailmanlaajuisesti?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 
mihin aikaan cobra kai -kausi 4 tulee Netflixiin

Cobra Kai – Kuva: Netflix

On melkein aika palata dojoon, sillä Cobra Kain odotettu neljäs tuotantokausi julkaistaan ​​Netflixissä 31. joulukuuta samanaikaisesti. Joillekin sinun on kuitenkin odotettava paljon myöhempään päivään päästäksesi sisään, joten katsotaanpa, milloin kobra kai kausi 4 on Netflixissä missä asut.



Kausi 4 lupaa olla tähän mennessä intensiivisin kausi, kun Daniel ja Johnny jättävät menneisyytensä taakseen taistellakseen vihollista vastaan, joka uhkaa kaikkea, minkä eteen he ovat tehneet töitä. Kanssa uudet kasvot ja vanhan paluu , ei ole koskaan ollut parempaa aikaa karatelle kobra kai .



Jos tarvitset yhteenvedon kaudesta 3, Netflix ei valitettavasti ole julkaissut minkäänlaista yhteenvetoa YouTubessa, mutta he ovat juuri julkaisseet kauden 1-3 yhteenvedon Twitterissä. Tämä on epäilemättä sama yhteenveto, jonka pitäisi pelata, kun kausi 4 putoaa, joten jos haluat nähdä sen mieluummin valkokankaalla, suosittelemme odottamaan.


Aikavyöhykkeen julkaisuaikataulu Cobra Kai -kaudelle 4

Kuten kaikki muut Netflix Original -julkaisut (lukuun ottamatta intialaisia ​​julkaisuja, mutta se on toinen tarina) kaikki uudet kaudet saapuvat, kun kello lyö puoltayötä Los Angelesissa, jossa Netflix sijaitsee.

Tämä tarkoittaa, että joillekin esitys on saatavilla vasta aikaisin aamulla, keskellä päivää tai jopa iltapäivällä, jos asut Aasian alueilla.



Tässä on erittely kaikista tärkeimmistä aikavyöhykkeistä ja siitä, milloin Cobra Kain kausi 4 tulee Netflixiin 31. joulukuuta.

Aikavyöhyke Suoratoistoon käytettävissä oleva aika
Tyynenmeren normaaliaika 12.00 (GMT-7)
Vuoriston normaaliaika 01:00 AM (GMT-6)
Keskimääräinen normaaliaika 02:00 AM (GMT-5)
Itäinen kesäaika 03:00 AM (GMT-4)
Brasilian normaaliaika 04:00 (GMT-3)
Britannian kesäaika 08.00 (GMT +1)
Keski-Euroopan kesäaika 09:00 (GMT+2)
Itä-Euroopan kesäaika 10.00 (GMT+3)
Intian normaaliaika 13:15 PM (GMT+5:30)
Filippiinien aika (PHT) 15:00 (GMT+8:00)
Japanin normaaliaika 16:00 PM (GMT+9)
Australian itäinen aika 18:00 PM (GMT+10)
Uuden-Seelannin normaaliaika 19:00 PM (GMT+11)

Ajastin Cobra Kai -kaudelle 4

Jos yllä olevat aikavyöhykkeet ovat hieman hämmentäviä, voit yksinkertaisesti viitata alla olevaan ajastimen GIF-tiedostoon. Se laskee erityisesti keskiyöhön Tyynenmeren aikaan.


Cobra Kain kausi 4 ei näy Netflixissä?

Jos yllä oleva ajastin on nollassa, etkä vieläkään näe Cobra Kai -kauden 4 suoratoistoa, korjaus on erittäin yksinkertainen saada se näkyviin.

Pohjimmiltaan sinun on ladattava Netflix-sovellus uudelleen. Netflixin sovellusversioissa (eli Netflixissä Smart TV:ssä) siirry ohjeosioon, jossa on Netflixin uudelleenlatauspainike. Voit myös siirtyä toiseen sovellukseen ja sitten takaisin Netflixiin saadaksesi saman tehosteen.

Jos käytät verkkoselainta, sinun on ehkä päivitettävä välimuisti tai suljettava verkkosivusto ja avattava se uudelleen. Samoin mobiililaitteissa sinun tarvitsee vain sulkea sovellus ( Android opas tai iOS-opas ) ja avaa uudelleen. Jos tämä ei auta, yritä vaihtaa profiilia sovelluksen sisällä.

Kerro meille kommenteissa, jos olet myöhässä tai heräät aikaisin katsomaan.

verta ja vettä kausi 2 netflix

Kun olet valmis Cobra Kain kauden 4 kanssa, älä unohda, että ohjelman pitäisi palata viidettä kauttaan ehkä paljon aikaisemmin vuonna 2022, kun ohjelma on juuri kääritty tuotanto viime viikkoina.