‘The Kissing Booth 2’: Netflixin julkaisuaika ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

‘The Kissing Booth 2’: Netflixin julkaisuaika ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kissing Booth - Tekijänoikeus. Komixx Entertainment



Pucker huulet, koska Kissing Booth kaksi laskeutuu Netflixiin heinäkuussa 2020. Suositun teini-draaman seuranta Kissing Booth, jatkaa Ellen, Nooan ja Leen tarinaa ja seikkailuja. Meillä on kaikki tarvitsemasi tiedot ja uutiset Kissing Booth 2 , mukaan lukien juoni, näyttelijät, traileri ja Netflix-julkaisupäivä.



Kissing Booth 2 on tuleva Netflix Originalin teinidraama ja sen jatko-osa Kissing Booth . Ensimmäisen elokuvan ohjaanut Vince Marcello on palannut ohjaustehtäviin ja kirjoitti Jay S Arnoldin kanssa jatko-osan käsikirjoituksen. Ensimmäisen elokuvan menestyksen ja suosion jälkeen odotamme Kissing Booth 2 olla uusi upea hitti tilaajien kanssa.


Milloin Netflix-julkaisupäivä on Kissing Booth 2 ?

Joey King ja Netflix-twitter-tilit ilmoittivat siitä Kissing Booth 2 tulee Netflixiin Perjantai 24. heinäkuuta 2020 .



Kuten kaikkien uusien Netflix Originals -tuotteiden kohdalla, julkaisuajat määräävät Tyynenmeren normaaliaika. Jos et asu Amerikan länsirannikolla, alla oleva taulukko on opas, kun voit katsella Kissing Booth 2 Netflixissä.



Aikavyöhyke Suoratoistoon käytettävissä oleva aika
Tyynenmeren normaaliaika 00.00 (GMT-8)
Vuoren normaaliaika 1:00 AM (GMT-7)
Keskinen normaaliaika 2:00 AM (GMT-6)
Itäinen normaaliaika 3:00 AM (GMT-5)
Britannian kesäaika 08.00 (GMT)
Keski-Euroopan aika 09:00 AM (GMT + 1)
Itä-Euroopan aika 10.00 (GMT + 2)
Intian normaaliaika 12.30 (GMT + 4: 30)
Japanin normaaliaika 16:00 PM (GMT + 8)
Australian itäinen aika 18:00 (GMT + 10)
Uuden-Seelannin päivänvaloaika 19:00 PM (GMT + 11)

Mikä tulee olemaan juoni Kissing Booth 2 ?

Virallista tiivistelmää ei ole annettu Kissing Booth 2 , mutta voimme spekuloida elokuvan juoni.

Vietettyään romanttisen muutaman viikon yhdessä kesällä Nooa ja Ellen suhde kohtaavat vielä vaikeimman haasteen, kun entinen paha poika lähtee Harvardin yliopistoon. Voivatko heidän suhteensa käsitellä pitkän matkan painetta? Oltuaan niin suosittu tyttöjen keskuudessa koulussa, Elle todennäköisesti huolestuu korkeakoulutytöistä, jotka yrittävät päästä Nooan housuihin. Samoin voidaan sanoa Nooasta, että hänen ollessa niin kaukana susien pojat ympäröivät toivoen ottaakseen Ellen pois häneltä itselleen.

Jatkavatko Elle ja Noah suhdettaan The Kissing Booth 2: ssa? - Tekijänoikeus. Komixx Entertainment


Mitkä näyttelijät palaavat Kissing Booth 2 ?

Paljon alkuperäisiä näyttelijöitä palaa tähtiin Kissing Booth 2 :

Rooli Valettu jäsen Missä olen nähnyt / kuullut heitä aiemmin?
Shelley Elle Evans Joey King Laki | Suuteluputki Kesä ’03
Lee Flynn Joel Courtney Super 8 | F * &% tarjous | Varasjoki
Noah Flynn Jacob Elordi Euforia Suuteluputki Swinging Safari
Rouva Flynn Molly Ringwald Kuusitoista kynttilää Aamiaiskerho Nätti vaaleanpunaisessa
Rachel Meganne Young Musta purjeet Silmä taivaalla | Verenkierto
Herra Flynn Morne Visser Anteeksi annetut | Dis Ek, Anna | Mandela: Pitkä kävely vapauteen
Olivia Bianca Bosch Killer Instinct Chris Hansenin kanssa
Brad Evans Carson Valkoinen Suuteluputki Erityinen

Uudet näyttelijät on myös vahvistettu jatko-osalle:

Rooli Valettu jäsen Missä olen nähnyt / kuullut heitä aiemmin?
Kehys Taylor Perez * Debytointi Kissing Booth 2: ssa *
He elivät Frances Sholto-Douglas Samson | Musta peili | Treffipeli-tappaja
Minun Camilla Wolfson Toimintakohta | Lohikäärmeen järjestys
Heather Michelle Allen Verenkierto | Troy: Kaupungin kaatuminen
Cameron Nathan Lynn Syvän sininen meri 2 Verenkierto | Valta
Söpö Bianca Amato Valtuudet | Alfa-talo | Perus

Näyttelijä, joka soitti Miaa edellisessä elokuvassa, Jessica Sutton, on korvattu näyttelijä Camilla Wolfson.


Onko kuvaaminen valmistunut Kissing Booth 2 ?

Kuvaaminen päättyi elokuussa 2019, ja elokuva on ollut siitä lähtien jälkituotannossa .

Kuvaamiseen käytettiin Los Angelesissa Kaliforniassa ja Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa.


Kirjoittiinko Beth Reekles tarinan Kissing Booth 2 ?

Kirjoittaja Kissing Booth , Beth Reekles, sai ensimmäisestä elokuvasta kirjoituskrediitin, koska hän on lähdemateriaalin kirjoittaja, mutta ohjaaja Vince Marcello kirjoitti käsikirjoituksen. Ei tiedetä, missä määrin Beth Reekles oli mukana toisessa elokuvassa, koska häntä ei ole listattu kirjoitusluottoon Kissing Booth 2 .

Toisen elokuvan tuotanto oli jo alkanut, kun kirjailija julkaisi jatko-romaaninsa, Rantatalo . Kolmas kirja, Kissing Booth 2: Etäisyys , on myös julkaistu, mutta sen selventämiseksi, että on epäselvää, oliko kirjoittaja osallistunut käsikirjoituksen kirjoittamiseen Kissing Booth 2 .

Hänen viimeisimmän kirjansa kannen ansiosta meillä on viitteitä siitä, että hänen kirjoittama tarina olisi antanut kirjailijoille Vince Marcellolle ja Jay S Arnoldille suunnan ottaa hahmojen hahmot Kissing Booth .

Kirjafaneille voit odottaa neljännen kirjan, Kissing Booth: Matka tuo on on tarkoitus julkaista 20. helmikuuta 2020 .


Mikä on ajonaikainen Kissing Booth 2 ?

Ensimmäinen elokuva juoksi 110 minuuttia, ja teinidraamojen myötä on tyypillistä ajoaikaa.

Mainos

Kissing Booth 2 on listattu 130 minuutin ajonaikalla, pitkään teini-draamaan! Mutta epäilemme, että fanit näkevät mielellään paljon enemmän Elleä, Nooaa ja Leeä.

Mikä on vanhempien luokitus Kissing Booth 2 ?

Kissing Booth 2 on vanhempien luokitus PG-13.

Tahtoa Kissing Booth 2 olla saatavana 4K-muodossa?

Kuten sen edeltäjä, me tiedämme sen Kissing Booth 2 on suoratoistettavissa 4K-muodossa. Tarvitset ensiluokkaisen Netflix-tilauksen, 4K-laitteen ja Internet-yhteyden, joka pystyy ylläpitämään 25 Mbps: n nopeutta.


Oletko innoissaan Kissing Booth 2 ? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!