Tässä on, mihin aikaan 'Sweet Magnolias' -kausi 2 tulee Netflixiin

Tässä on, mihin aikaan 'Sweet Magnolias' -kausi 2 tulee Netflixiin

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 
SweetMagnolias kausi 2 Jakso 2 00 07 21 18R

Makeat Magnoliat. (L-R) Joanna Garcia Swisher Maddie Townsendina, Brooke Elliott Dana Sue Sullivanina, Heather Headley Helen Decaturina Sweet Magnolias -sarjan jaksossa 202. Cr. Netflixin luvalla © 2021

Olemme vain muutaman tunnin päässä uudesta kaudesta Makeat Magnoliat koskettaa Netflixiä ympäri maailmaa. Jos haluat pysyä hereillä tai herätä katsomaan Sweet Magnolias -elokuvaa heti, kun se koskettaa Netflixiä, tämä opas on sinua varten.



Makeat Magnoliat on tämän viikon iso uusi perjantaijulkaisu ja julkaistaan ​​rinnalla Loop Lapeta ja Oman ikkunani kautta .

Suosittelemme tutustumaan meidän kauden 2 esikatselu kaikki mitä sinun tarvitsee tietää uudesta kaudesta, mutta tässä on lyhyt katsaus siihen, mitä voit odottaa:

Kun kausi 2 avautuu, Maddie, Helen ja Dana Sue saavat tietää, kuka on autossa. Mutta tämä on vain ensimmäinen monista Prom Nightin yllätyksistä – yllätyksistä, jotka muokkaavat suhteita kaikkialla kaupungissa. Ystävyys kampela. Vanhat rakkaudet loppuvat ja uudet alkavat. Kauan piilotetut salaisuudet häiritsevät työpaikkoja, muuttavat elämää ja muuttavat Serenityn voimatasapainoa. Kaikki ovat vaikuttaneet. Mutta naurussa ja menetyksissä Sweet Magnolias jatkaa taistelua itselleen ja rakastamilleen ihmisille sopivan puolesta – vaikka näillä ponnisteluilla olisi korkea hintalappu.



Jos haluat seurata Sweet Magnolias -sarjan ensimmäistä tuotantokautta, Netflix tarjoaa sinulle 2 minuutin pituisen päivityksen. Päivitys löytyy myös Netflix-sovelluksen Trailers and More -osiosta.


Aikavyöhykkeen julkaisuaikataulu Sweet Magnolias -kaudelle 2

Kuten kaikki muut Netflix Original -julkaisut ohjelmat ja elokuvat lisätään samanaikaisesti ympäri maailmaa. Se on suhteessa siihen, missä Netflix sijaitsee, joten uudet jaksot saapuvat, kun kello lyö puoltayötä Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Aikavyöhykkeiden vuoksi tämä tarkoittaa viime kädessä sitä, että mitä kauempana idässä asut, sitä kauemmin joudut odottamaan perjantaita katsoaksesi.



Tässä on erittely kaikista tärkeimmistä aikavyöhykkeistä ja milloin Makeat Magnoliat kausi 2 tulee Netflixiin 4. helmikuuta 2022.

Aikavyöhyke Suoratoistoon käytettävissä oleva aika
Tyynenmeren normaaliaika 12.00 (GMT-7)
Vuoriston normaaliaika 01:00 AM (GMT-6)
Keskimääräinen normaaliaika 02:00 AM (GMT-5)
Itäinen kesäaika 03:00 AM (GMT-4)
Brasilian normaaliaika 04:00 (GMT-3)
Britannian kesäaika 08.00 (GMT +1)
Keski-Euroopan kesäaika 09:00 (GMT+2)
Itä-Euroopan kesäaika 10.00 (GMT+3)
Intian normaaliaika 13:15 PM (GMT+5:30)
Filippiinien aika (PHT) 15:00 (GMT+8:00)
Japanin normaaliaika 16:00 PM (GMT+9)
Australian itäinen aika 18:00 PM (GMT+10)
Uuden-Seelannin normaaliaika 19:00 PM (GMT+11)

Jos et vieläkään saa selville, milloin ohjelma suoratoistaa Netflixissä, alla on upotettu lähtölaskenta kello, jonka on määrä päättyä tarkalleen klo 00.01 Tyynenmeren aikaan.

Jos yllä oleva ajastin on nollassa eikä ohjelma vielä näy Netflix-sovelluksessasi, sinun on suoritettava nopea päivitys. Laitteestasi riippuen sinun pitäisi pystyä sammuttamaan se ja käynnistämään se uudelleen.

Odotatko innolla uutta kautta Makeat Magnoliat tulossa Netflixiin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.